Ik vind het zo mooi hoe sommige mensen zichzelf kunnen neerzetten, profileren. Hoe ze kunnen vertellen wat ze hebben gedaan, hoe ze dat hebben gedaan en wat ze hebben bereikt. En dat in een mooi pakkend verhaal!

Dat is een kunst: jezelf goed profileren. Om dat te kunnen, dat is een talent!

En je ziet dat dat in sommige organisaties heel erg gewaardeerd wordt. Daar zie je heel vaak dat mensen die zich goed kunnen profileren doorgroeien naar de subtop of naar de top.

In organisaties die staan voor inclusie is profileren veel minder belangrijk. Daar is het leuk als je dat kan. Maar als je dat niet kan, of minder goed doet, dan heb je net zoveel kans om door te groeien! Daar wordt gekeken naar jouw talent. Talent wordt erkend, herkent en gestimuleerd. Ongeacht of jij jezelf goed kunt profileren.

Nu ben ik heel erg benieuwd: in wat voor organisatie werk jij?
• Werk je in een organisatie waarbij je vooral ziet dat mensen die zich goed kunnen profileren, dat die doorgroeien naar de subtop of naar de top?
• Of werk jij in een organisatie die ook mensen die zich niet goed kunnen profileren of niet profileren doorgroeien naar de top?

Inclusie is ook het laten doorgroeien van mensen binnen de organisatie die zich niet, of minder goed profileren! Als je vragen hebt, opmerkingen hebt, of meer wil weten: neem even contact met me op. Ik help je heel graag verder!

Scroll naar boven